Boerenbont stof

Boerenbont is een stof gemaakt van 100% katoen. Deze stof staat ook wel bekend onder de naam Brabants bont stof. Deze ruitjesstof kunt u gebruiken voor het maken van tafelkleden of voor de decoratie van marktkramen. Wij hebben onze geruite stof in ruitgroottes van 10mm of 18mm.

Boerenbont stof op rol

Deze stof is verkrijgbaar in rollen van 10, 40 en 80 meter. Doordat wij bij Stofoprol alleen standaard maten verkopen kunnen wij onze stoffen tegen een lage prijs aanbieden, waardoor wij ook een lage meterprijs voor deze stof kunnen hanteren. Deze stof heeft een breedte van 140cm en een gewicht van 135 gram per m2.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig welke stof u het beste kunt gebruiken? Dan staat onze klantenservice altijd klaar om te helpen. U kunt ons op werkdagen bereiken op 085-1124329. Ook kunt u ons contactformulier invullen, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. Ook kunt u ons nog bereiken via de livechat op onze website. Hierbij zal een van onze medewerkers u altijd snel te woord staan om uw vragen te beantwoorden. Wilt u graag eerst een stof zien of voelen? Dan kunt u bij ons uiteraard eerst gratis stalen aanvragen. Als u op een kleur van een bepaalde stof klikt, kunt u gratis een staaltje van deze stof aanvragen.

Filter