Jute stof

Bij stofoprol.nl vind u een groot aanbod aan jute stoffen. Op dit moment hebben wij meerdere kwaliteiten jute stoffen in ons assortiment. Bij ons vind u de volgende kwaliteiten:

  • 230 gr/m2
  • 270 gr/m2
  • 400 gr/m2

Onze jute stoffen kunnen gebruikt worden voor vele verschillende toepassingen. Zo wordt deze stof vaak gebruikt als decoratiestof. Ook kunt u deze stof zeer goed gebruiken voor het maken van jute zakken.

Jute stof op rol

Wij leveren onze stoffen altijd op hele rollen. Hierdoor kunnen wij onze stoffen tegen een lage prijs aanbieden, waardoor wij ook een lage meterprijs voor onze stoffen kunnen hanteren. Voor de rollengtes die wij aanbieden, het gewicht van de stof en de breedte kunt u het beste op 1 van de verschillende stoffen klikken. Wij leveren onze stoffen eigenlijk alleen in effen kleuren. Bent u op zoek naar een bepaalde kleur, maar staat deze er niet tussen? Laat ons het dan weten, zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen doen.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig welke stof u het beste kunt gebruiken? Dan staat onze klantenservice altijd klaar om te helpen. U kunt ons op werkdagen bereiken op 085-1124329. Ook kunt u ons contactformulier invullen, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. Ook kunt u ons nog bereiken via de live chat op onze website. Hierbij zal een van onze medewerkers u altijd snel te woord staan om uw vragen te beantwoorden. Wilt u graag eerst een stof zien of voelen? Dan kunt u bij ons uiteraard eerst gratis stalen aanvragen. Als u op een kleur van een bepaalde stof klikt, kunt u gratis een staaltje van deze stof aanvragen.

Filter