FAQs

Veelgestelde Vragen


Onze chatmedewerkers doen hun best om alle klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Het kan soms, helaas, een aantal minuten duren voordat u aan de beurt bent. Mocht u geen tijd hebben om te wachten, stuur dan snel even een mailtje naar klantenservice@stofoprol.nl en we zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

We hebben bij de meeste van onze stoffen een maximum was temperatuur gezet. Mocht u twijfelen over hoe u de stof moet behandelen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Onze klantenservice kan op 3 manieren bereikt worden.

E-mail:           De klantenservice is per mail bereikbaar via klantenservice@stofoprol.nl
Chatfunctie: Onze medewerkers zijn tussen 9:00 - 17:00 ook bereikbaar via de chat.
Telefoon:       U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1124329

Op onze product pagina betekent het aantal dat u kiest ook het aantal rollen is dat u bestelt. Dus als u bij een rol van 50 meter een 1 selecteert, krijgt u 1 rol van 50 meter in uw mandje.

Er zijn 3 mogelijkheden:

U heeft een bankoverschrijving gekozen en betaald
Wij sturen de bestelling pas uit zodra de betaling binnen is. Er kunnen 1-2 werkdagen overheen gaan voordat dit verwerkt is. Is het langer dan 2 werkdagen geleden dat u het geldt heeft overgemaakt, neem dan even contact op met de klantenservice.

U heeft een bankoverschrijving gekozen en nog niet betaald
Wij sturen de bestelling pas uit zodra de betaling binnen is.

U heeft de bestelling direct betaald en nog niks ontvangen
Als u de bevestigingsmail en factuur heeft ontvangen is de bestelling goed gegaan. Het kan soms door drukte of vertraging van voorraad levering een aantal dagen langer duren. Mocht u de stof snel nodig hebben, neem dan even contact op met de klantenservice.

Als u de stof voor een bepaalde tijd binnen wilt hebben, is het altijd even handig om contact op te nemen met onze klantenservice. Zo kunnen wij de medewerkers in het magazijn inlichten over de spoed.

Het kan voorkomen dat de stof die u zoekt of het juiste motief (nog) niet op onze site staat. Neem even contact op met de klantenservice, want wij kunnen deze stof 99% van de gevallen alsnog aan u leveren.

We hebben 2 verschillende soorten producten: gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde producten.

Gepersonaliseerde producten:            Deze producten kunnen niet retour gestuurd worden zolang de juiste kleur en stof geleverd is. Hieronder vallen bijzondere maten rollen op aanvraag en outletstoffen.

Niet-gepersonaliseerde producten:   Deze producten kunnen retour worden gestuurd. Dit zijn producten die in 1 keer op onze site te bestellen zijn, dus de standaard maten rollen. Hoe dit moet kan je terugvinden op onze klantenservice pagina. De verzendkosten zijn hierbij wel voor eigen rekening.

We hebben 2 verschillende soorten producten: gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde producten.

Gepersonaliseerde producten:            Deze producten kunnen niet geruild worden zolang de juiste kleur en stof geleverd is. Hieronder vallen bijzondere maten rollen op aanvraag en outletstoffen.

Niet-gepersonaliseerde producten:   Deze producten kunnen geruild worden. Dit zijn producten die in 1 keer op onze site te bestellen zijn, dus de standaard maten rollen. De verzendkosten zijn hierbij wel voor eigen rekening. Onze klantenservice loopt u graag door het ruil-proces.

Dit kunt u doen via het individuele product dat u eventueel wenst. Onder de knop winkelmand ziet u de mogelijkheid om een staaltje te bestellen.