Stof

Het komt voor dat klanten soms niet precies weten welke stof ze nodig hebben voor de toepassing waarvoor ze het willen gebruiken. Als u twijfelt, neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u met alle plezier aan de juiste stof voor de juiste toepassing.

Wij adviseren eigenlijk voor al onze stoffen om deze niet in de droger te doen. Wilt u toch graag de droger gebruiken, neem dan eerst even contact op met de klantenservice. Die kunnen u eventueel de juiste instellingen meegeven om het risico van krimpen en kleurvervaging te minimaliseren.

Op onze product pagina betekent het aantal dat u kiest ook het aantal rollen is dat u bestelt. Dus als u bij een rol van 50 meter een 1 selecteert, krijgt u 1 rol van 50 meter in uw mandje.

We hebben bij de meeste van onze stoffen een maximum was temperatuur gezet. Mocht u twijfelen over hoe u de stof moet behandelen, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Het kan voorkomen dat de stof die u zoekt of het juiste motief (nog) niet op onze site staat. Neem even contact op met de klantenservice, want wij kunnen deze stof 99% van de gevallen alsnog aan u leveren.

Dit kunt u doen via het individuele product dat u eventueel wenst. Onder de knop winkelmand ziet u de mogelijkheid om een staaltje te bestellen.