Bedrukte katoen – Grote sterren – Cobaltblauw

0 out of 5

Vanaf: 60,00

  • Kwaliteit: 100% Katoen
  • Stretch: Nee
  • Gewicht: 130 gram per m2
  • Breedte: 140cm
SKU: 05571-005 Categorieën: ,
Wissen

Beschrijving

Bedrukte katoen stof met grote sterren – Cobaltblauw

Deze stof is gemaakt van 100% katoen. Dit is een stof die gebruikt kan worden voor vele verschillende doeleinden. Deze stof wordt o.a. gebruikt voor het maken van tafelbekleding en voor het bekleden van marktkramen. Bij Stofoprol.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan bedrukte katoen stof. Zo hebben wij de standaard kleuren als blauw, rood, wit en zwart, maar hebben wij ook kleuren zoals limoengroen en okergeel. Deze stof is verkrijgbaar op rollen van 10 of 50 meter lengte. Deze stof heeft een breedte van 140cm en een gewicht van 130 gram per m2.

Bedrukte katoen stof met grote sterren bestellen

Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur stof bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat dit de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken. In ons assortiment vind u verder ook deze stof met grotere stippen, ruitjes of streepjes.

Wasadvies

U kunt deze stof het beste koud wassen op 30 graden. Deze stof kunt u het beste hangend laten drogen. Deze stof kunt u strijken op lage temperatuur van ongeveer 110 graden.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Extra informatie

Rollengte

50m, 10m

Kleur

Cobaltblauw

Toepassingen

Decoratie & Aankleding, Feesten, Tafelkleed

Type stof

Decoratiestoffen, Feeststoffen, Hobbystoffen

Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.