Boerenbont stof Bruin wit geruit – 10mm geruite stof

0 out of 5

Vanaf: 60,00

Boerenbont stof is een stof van 100% katoen. Deze stof kan gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden. Deze stof is uitermate geschikt voor het maken van tafelkleden of de aankleding van marktkramen.

 • Prijs per meter 10 meter rol – van € 6,95 naar €6,00
  • Prijs per meter 40 meter rol – van €6,95 naar € 5,50
  • Prijs per meter 80 meter rol – van €6,95 naar € 5,00

  Wissen

  Beschrijving

  Boerenbont stof

  Bruin wit geruite boerenbont stof is een geruite stof gemaakt van 100% katoen. Boerenbont stof staat ook wel bekend onder de naam Brabants bont stof. Deze stof wordt gebruikt voor vele verschillende doeleinden. Deze stof wordt o.a. gebruikt voor het maken van tafelbekleding en voor het bekleden van marktkramen. Bij stofoprol.nl hebben wij verschillende kleuren boerenbont stoffen. Deze boerenbont stof wordt geleverd met ruitjes van 10mm breed. Deze stof is verkrijgbaar op rollen van 10,40 en 80 meter. Deze stof heeft een breedte van 147cm en heeft een gewicht van 135 gram per m2.

  Boerenbont bestellen

  Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur boerenbont bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat boerenbont de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

  Advies nodig?

  Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

  Extra informatie

  Rollengte

  10m, 40m, 80m

  Kleur

  Bruin

  Toepassingen

  Beddengoed, Blouse, Decoratie & Aankleding, Jurk, Kleding, Marktkraam, Tafelkleed

  Type stof

  Decoratiestoffen, Kledingstoffen

  Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

  Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

  Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.