Brandvertragende terlenka stof – 300cm breed – Rood

0 out of 5

Vanaf: 96,00

Brandvertragende terlenka stof is een stof van 100% polyester. Terlenka staat ook wel bekend onder de namen Texture en Burlington. Terlenka kan gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden. Terlenka stof wordt o.a. gebruikt voor het maken van kleding, tafelkleden, gordijnen, lakens en kussens. Ook wordt deze stof vaak gebruikt voor decoratie van o.a. bioscopen en theaters.

 • Prijs per meter 12 meter rol – €7,25
  • Prijs per meter 25 meter rol – €6,75
  • SKU: TXBRV-01 Categorieën: , ,
   Wissen

   Beschrijving

   Brandvertragende terlenka stof rood

   Rode brandvertragende terlenka stof is een bi-stretch stof gemaakt van van 100% polyester. Terlenka staat ook wel bekend onder de namen Texture en Burlington. Terlenka kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Deze stof wordt vaak gebruikt voor het maken van o.a. gordijnen, tafellinnen, lakens, kussens en kleding. Ook wordt deze stof vaak gebruikt als decoratiestof voor bijvoorbeeld een bioscoop of theater. Mocht u wel eens op een beurs staan, dan is dit hiervoor de meest gebruikte stof. Dit is een soepel vallende stof, waardoor hij voor veel verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Deze stof blijft niet alleen kleurecht, maar is ook kreuk- en krimpvrij. Onze brandvertragende terlenka stof wordt geleverd op rollen van 12 of 25 en heeft een breedte van 300cm. Deze stof is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

   Brandvertragende terlenka stof bestellen

   Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur Terlenka bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat Terlenka de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken. Wilt u liever een andere kleur? Wij hebben rond de 20 verschillende kleuren in deze stof. Wilt u liever een normale terlenka die niet brandvertragend is? Kijk dan even op onze normale terlenka pagina.

   Advies nodig?

   Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

   Extra informatie

   Rollengte

   12m, 25m

   Kleur

   Rood

   Toepassingen

   Beurs, Decoratie & Aankleding, Gordijn, Interieur, Kleding, Tafelkleed, Versiering

   Type stof

   Carnavalsstoffen, Decoratiestoffen, Gordijnstoffen, Hobbystoffen, Interieurstoffen, Kledingstoffen, Meubelstoffen, Theaterstoffen

   Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

   Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

   • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
   • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

   Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.

   Andere suggesties…