Cartenza stof – Lentegroen – Waterafstotende stof

0 out of 5

Vanaf: 112,50

  • Kwaliteit: 100% Olefin
  • Stretch: Nee
  • Gewicht: 238 gram per m2
  • Breedte: 150cm
Wissen

Beschrijving

Cartenza stof

Cartenza stof is een recyclebare waterafstotende stof van 100% Olefin en van zeer hoge kwaliteit. Deze stof is kleurecht, UV-bestendig en zonwerend. Cartenza stof is waterafstotend, vuilafstotend, waterbestendig en schimmelvrij. Daarnaast is dit ook nog eens een brandvertragende stof. Deze stof is oeko-tex 100 gecertificeerd. Deze stof is ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld tuinkussens, bootkussens, loungekussens en andere outdoortoepassingen. Bij Stofoprol.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan Cartenza stoffen. Deze stof wordt geleverd op rollen van 5, 10 en 50 meter. Deze stof heeft een breedte van 150cm en een gewicht van 238 gram per m2.

Cartenza bestellen

Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur Cartenza bestellen. Mocht u niet helemaal zeker zijn Cartenza de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Extra informatie

Rollengte

50m, 5m, 10m

Kleur

Lentegroen

Toepassingen

Boot, Kussen, Outdoor, Parasol, Schaduwdoeken

Type stof

Meubelstoffen, Outdoorstoffen

Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.