Chiffon – Bordeaux rood

0 out of 5

Vanaf: 60,00

  • Kwaliteit: 100% Polyester
  • Stretch: Nee
  • Gewicht: 82 gram per m2
  • Breedte: 150cm
SKU: CHIF-77 Categorieën: , ,
Wissen

Beschrijving

Chiffon

Bordeaux rood chiffon is een stof gemaakt van 100% polyester. Deze stof wordt vaak gebruikt voor het maken vitrage. Ook kan deze stof goed gebruikt worden voor het maken van kleding zoals een jurk, blouse of feestelijke kleding. Deze stof wordt ook wel Voile of Georgette stof genoemd. Dit is een dunne, doorzichtige en transparante stof. Hierdoor is deze stof perfect om te gebruiken als decoratiestof. Zo wordt deze stof bijvoorbeeld ook vaak gebruikt als decoratie op bruiloften en feesten.

Chiffon stof op rol

Bij Stofoprol.nl hebben wij een groot kleurenpalet van deze stof. Zo hebben wij de standaard kleuren als wit en zwart, maar ook de fellere kleuren. Wij leveren deze stof op standaard rollen van 15 of 50 meter lengte. Doordat wij onze stoffen alleen op standaard rollen leveren, kunnen wij onze stoffen tegen lage prijzen aanbieden. Deze stof heeft een breedte van 150cm en een gewicht van 82 gram per m2. Eventueel kunt u bij Stofoprol.nl eerst een staaltje aanvragen van de voor u gewenste kleur en soort stof.

Het verschil tussen Chiffon en Voile

Chiffon en Voile worden vaak gebruikt voor dezelfde soort toepassingen. Chiffon is vaak gemaakt van polyester, waarbij Voile meestal gemaakt wordt van katoen. Darbij is Chiffon net iets zachter dan Voile. Voile heeft hierbij ook net een iets meer transparante uitstraling dan Chiffon.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Extra informatie

Rollengte

15m, 50m

Kleur

Bordeaux rood

Toepassingen

Decoratie & Aankleding, Kleding, Verkleedkleding, Vitrage

Type stof

Decoratiestoffen, Kledingstoffen, Vitragestoffen

Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.