Jeans stof Blauw – Spijkerstof

0 out of 5

Vanaf: 85,00

Blauw jeans stof is een stof gemaakt van 65% katoen, 32% polyester en 3% elastaan. Dit is een zeer populaire stofsoort. Deze stof is uitermate geschikt voor het maken van broeken, rokken, jurken en tassen. Deze stof staat ook wel bekend onder de namen Denim of Spijkerstof.

 • Prijs per meter 10 meter rol – van € 7,95 naar €6,95
  • Prijs per meter 25 meter rol – van €7,95 naar € 6,45
  • Prijs per meter 50 meter rol – van €7,95 naar € 5,95

  SKU: 03987-002 Categorieën: , , Tags: , ,
  Wissen

  Beschrijving

  Jeans stof / Spijkerstof

  Blauw jeans stof is een stof gemaakt van 65% katoen, 32% polyester en 3% elastaan. Dit is een zeer populaire stofsoort. Deze stof is uitermate geschikt voor het maken van broeken, rokken, jurken en tassen. Deze stof staat ook wel bekend onder de namen Denim of Spijkerstof. Denim is een sterke gekeperde katoenen stof. Hierdoor kunt u Denim stof vooral gebruiken voor het maken van kleding. Deze stof is verkrijgbaar op rollen van 10,25 en 50 meter. Deze stof heeft een breedte van 135cm en een gewicht van 375 gram per m2. Bij Stofoprol.nl hebben wij meerdere kleuren aan Jeans stoffen.

  Jeans bestellen

  Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur Spijkerstof bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat Jeans de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen, waarna u een proefstukje zult ontvangen. Hiermee kunt u een beslissing voor de juiste stof maken.

  Advies nodig?

  Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

  Extra informatie

  Rollengte

  25m, 50m, 10m

  Kleur

  Blauw

  Toepassingen

  Blouse, Broek, Jurk, Rok, Shirt

  Type stof

  Kledingstoffen, Meubelstoffen

  Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

  Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

  Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.