Katoen stof – Lichtgroen

0 out of 5

Vanaf: 50,00

Katoen stof is een stof van 100% katoen. Katoen wordt gebruikt voor vele verschillende doeleinden. Katoen stof wordt o.a. gebruikt voor het maken van kleding, kussens en lakens. Ook wordt deze stof vaak gebruikt voor de aankleding van het interieur of als decoratiestof.

 • Prijs per meter 10 meter rol – van € 5,95 naar €5,00
  • Prijs per meter 30 meter rol – van €5,95 naar €4,75
  • Prijs per meter 60 meter rol – van €5,95 naar €4,50

  Wissen

  Beschrijving

  Katoen stof – Lichtgroen

  Lichtgroen katoen stof is een stof gemaakt van 100% katoen. Katoen wordt vaak gebruikt voor het maken van kleding. Daarnaast wordt katoen stof vaak gebruikt voor het maken van lakens en kussens. Ook wordt deze stof regelmatig gebruikt voor de aankleding van het interieur en als decoratiestof. Ook kunt u deze stof gebruiken voor educatieve doeleinden, zoals bijvoorbeeld met schilderen of verven. Bij stofoprol.nl hebben wij een groot kleurenpalet van katoenen stoffen. Onze katoen wordt geleverd op rollen van 10, 30 en 60 meter. Deze stof heeft een breedte van 145cm en een gewicht van 135 gram per m2.

  Katoen bestellen

  Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur katoen bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat katoen de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken. Bent u op zoek naar een ander soort katoenen stof? Wij hebben in ons assortiment ook andere katoenen stoffen zoals poplin katoen, gewassen katoen of keperkatoen.

  Wasadvies

  U kunt deze stof wassen tot een temperatuur van 60 graden. Deze stof kunt u het beste hangend laten drogen. U mag deze stof strijken op lage temperatuur tot 110 graden.

  Advies nodig?

  Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

  Extra informatie

  Rollengte

  30m, 10m, 60m

  Kleur

  Lichtgroen

  Toepassingen

  Beddengoed, Decoratie & Aankleding, Interieur, Kleding, Kussen, Rok, Shirt, Versiering

  Type stof

  Decoratiestoffen, Gordijnstoffen, Hobbystoffen, Interieurstoffen, Kledingstoffen

  Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

  Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

  Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.