Linnen stof Roze – ongewassen linnen

0 out of 5

Vanaf: 99,50

  • Kwaliteit: 100% Linnen
  • Stretch: Nee
  • Gewicht: 245 gram per m2,
  • Breedte: 138cm
Wissen

Beschrijving

Linnen stof

Roze linnen stof is een stof gemaakt van 100% linnen. Linnen stof staat erom bekend dat het kan krimpen. Hierdoor dient de stof eerst gewassen te worden voordat u het gaat gebruiken. Deze stof kunt u het beste koud wassen in de wasmachine bij een laag toerental. Linnen staat erom bekend dat het vaak gebruikt wordt voor het maken van kleding, gordijnen & tafelkleden. Bij stofoprol.nl verkopen wij vele verschillende kleuren linnen. Onze linnen wordt geleverd op rollen van 10, 25 en 50 meter. Deze stof heeft een breedte van 138cm en heeft een gewicht van 245 gram per m2.

Linnen bestellen

Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur linnen bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat linnen de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Extra informatie

Rollengte

25m, 50m, 10m

Kleur

Roze

Toepassingen

Broek, Gordijn, Jurk, Kleding, Kussen, Rok, Tafelkleed

Type stof

Gordijnstoffen, Kledingstoffen, Meubelstoffen

Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.