Mousseline stof – Licht mint

0 out of 5

Vanaf: 75,00

  • Kwaliteit: 100% Katoen
  • Stretch: Nee
  • Gewicht: 140 gram per m2
  • Breedte: 135cm
SKU: MOUS-41 Categorieën: ,
Wissen

Beschrijving

Mousseline stof – Licht mint

Deze stof is gemaakt van 100% Katoen. Dit is een stof die gebruikt kan worden voor vele verschillende doeleinden. Deze stof wordt o.a. gebruikt voor het maken van babyartikelen en dekens. Daarnaast kan deze stof ook goed gebruikt worden als kledingstof bij het maken van jurken, rokken of blouses. Deze stof wordt ook wel double gauze, hydrofiel stof of babykatoen genoemd. Bij Stofoprol.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan mousseline stoffen. Zo hebben wij de standaard kleuren als wit en zwart, maar hebben wij ook kleuren zoals oud roze en taupe. Deze stof is verkrijgbaar op rollen van 10 of 40 meter lengte. Deze stof heeft een breedte van 135cm en een gewicht van 140 gram per m2.

Mousseline stof bestellen

Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur stof bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat dit de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

Wasadvies

U kunt deze stof het beste koud wassen op 30 graden. Deze stof kunt u drogen in de wasdroger. Wij adviseren om deze stof niet te strijken.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Extra informatie

Rollengte

10m, 40m

Kleur

Licht mint

Toepassingen

Jurk, Kleding, Rok, kleedjes

Type stof

Babystoffen, Kledingstoffen

Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.