Poplin katoen – Oud roze

0 out of 5

Vanaf: 55,00

Poplin katoen is een stof gemaakt van 100% katoen. Dit is een gladde, fijn geweven stof van katoen. Deze stof wordt vaak gebruikt bij het maken van jassen of overhemden. Ook kunt u deze stof goed gebruiken voor vele verschillende andere toepassingen. Deze stof wordt ook wel tabinet stof of popeline genoemd.

SKU: POP-19 Categorieën: , , ,
Wissen

Beschrijving

Poplin katoen oud roze

Oud roze poplin katoen is een stof gemaakt van 100% katoen. Dit is een gladde, fijn geweven stof van katoen. Deze stof wordt vaak gebruikt bij het maken van jassen of overhemden. Ook kunt u deze stof goed gebruiken voor vele verschillende andere toepassingen. Deze stof wordt ook wel tabinet stof of popeline genoemd.

Poplin katoen bestellen

Bij Stofoprol.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan poplin stoffen op rol. Deze stof wordt geleverd op rollen van 10 of 50 meter. Doordat wij alleen standaard maten verkopen, kunnen wij onze stoffen tegen een lage prijs aanbieden. Hierdoor kunnen wij ook een lage meterprijs voor de stof hanteren. Deze stof heeft een breedte van 150cm en een gewicht van 110 gram per m2. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat poplin de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken. Wilt u liever een andere kleur? Wij hebben rond de 20 verschillende kleuren in deze stof. Zo hebben wij de standaard kleuren zoals wit en zwart, maar kunt u bij ons ook terecht voor de fellere kleuren zoals fuchsia, rood, geel en oranje.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Extra informatie

Rollengte

50m, 10m

Kleur

Oudroze

Toepassingen

Beddengoed, Blouse, Broek, Interieur, Jurk, Kleding

Type stof

Decoratiestoffen, Hobbystoffen, Kledingstoffen

Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.