Terlenka stof Middelgrijs – Polyester stoffen

0 out of 5

Vanaf: 35,00

Terlenka stof is een stof van 100% polyester. Terlenka staat ook wel bekend onder de namen Texture en Burlington. Terlenka kan gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden. Terlenka stof wordt o.a. gebruikt voor het maken van kleding, tafelkleden, gordijnen, lakens en kussens. Ook wordt deze stof vaak gebruikt voor decoratie van o.a. bioscopen en theaters.

Wissen

Beschrijving

Terlenka stof

Middelgrijs terlenka stof is een bi-stretch stof gemaakt van van 100% polyester. Terlenka staat ook wel bekend onder de namen Texture en Burlington. Terlenka kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Deze stof wordt vaak gebruikt voor het maken van o.a. gordijnen, tafellinnen, lakens, kussens en kleding. Ook wordt deze stof vaak gebruikt als decoratiestof voor bijvoorbeeld een bioscoop of theater. Deze stof blijft niet alleen kleurecht, maar is ook kreuk- en krimpvrij. Terlenka stof wordt geleverd op rollen van 10, 25 of 50 meter en heeft een breedte van 150cm. Deze stof is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

Terlenka bestellen

Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur Terlenka bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat Terlenka de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Extra informatie

Rollengte

25m, 50m, 10m

Kleur

Middelgrijs

Toepassingen

Beddengoed, Interieur, Kleding, Rok, Tafelkleed, Versiering

Type stof

Carnavalsstoffen, Decoratiestoffen, Gordijnstoffen, Hobbystoffen, Interieurstoffen, Kledingstoffen, Meubelstoffen

Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.