Tule stof – Zwart

0 out of 5

68,00

Tule is een geweven stof gemaakt van 100% polyester. Tule is een gaas stof en is uitermate geschikt voor o.a. decoratie, feestversiering, strikken en bruidsdecoratie. Tule kunt u dan ook goed gebruiken op bruiloften en feesten. Tule is een stof die herkenbaar is aan de mazen en is daarom erg licht van gewicht. Tule kunt u gemakkelijk verwerken, doordat deze stof niet rafelt. Wassen en drogen met machine wordt afgeraden.

 • Prijs per meter 40 meter rol – van €2,25 naar €1,70
 • SKU: 04972-069 Categorieën: , Tags: , , ,
  Wissen

  Beschrijving

  Tule stof

  Zwart tule is een geweven stof gemaakt van 100% polyester. Dit is een gaas stof en is uitermate geschikt voor o.a. decoratie, feestversiering, strikken en bruidsdecoratie. Deze stof kunt u dan ook goed gebruiken op bruiloften en feesten. Tule is een stof die herkenbaar is aan de mazen en is daarom erg licht van gewicht. Tule kunt u gemakkelijk verwerken, doordat deze stof niet rafelt. Wassen en drogen met machine wordt afgeraden. Bij stofoprol.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan Tule stoffen. Deze stof wordt geleverd op standaard rollen van 40 meter. Deze stof heeft een breedte van 145cm en een gewicht van 60 gram per m2.

  Tule bestellen

  Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur Tule bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat Tule de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

  Advies nodig?

  Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

  Extra informatie

  Rollengte

  40m

  Kleur

  Zwart

  Toepassingen

  Decoratie & Aankleding, Rok, Verkleedkleding, Versiering

  Type stof

  Decoratiestoffen, Hobbystoffen, Kledingstoffen

  Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

  Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

  Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.