Velours stof Waterblauw

0 out of 5

Vanaf: 35,00

Velours stof is een stof van 100% polyester. Velours de panne kan gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden. Deze stof wordt o.a. gebruikt voor het maken van kleding en pietenkostuums. Ook wordt deze stof vaak gebruikt voor de versiering en aankleding van bepaalde ruimtes. Door de glanzende uitstraling van deze stof wordt deze stof ook vaak gebruikt tijdens carnaval.

 

Wissen

Beschrijving

Velours de panne stof

Waterblauwe velours stof is een stof gemaakt van 100% polyester. Velours staat ook wel bekend onder de naam Velours de Panne. Deze stof wordt vaak gebruikt voor het maken van kleding, zoals pietenkostuums, verkleedkleding of carnavalskleding. Ook wordt deze stof vaak gebruikt voor bekleding en versiering. Bij stofoprol.nl hebben wij vele verschillende kleuren velours stoffen. Deze velours stof wordt geleverd op rollen van 15, 30 en 45 meter. Deze stof heeft een breedte van 150cm en heeft een gewicht van 165 gram per meter.

Velours bestellen

Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur velours bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat velours de panne de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U kunt bij ons de eerste 5 staaltjes gratis aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Extra informatie

Rollengte

25m, 50m, 10m

Kleur

Waterblauw

Toepassingen

Decoratie & Aankleding, Kleding, Pietenkostuums, Verkleedkleding, Versiering

Type stof

Carnavalsstoffen, Decoratiestoffen, Glanzende stof, Hobbystoffen, Kledingstoffen, Rekbare stof, Zachte stof

Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.