Velvet stof – Donkergrijs

0 out of 5

Vanaf: 97,50

  • Kwaliteit: 93% Polyester, 7% Elasthan
  • Stretch: Ja
  • Gewicht: 250 gram per m2
  • Breedte: 165cm
SKU: VEL-17 Categorieën: , ,
Wissen

Beschrijving

Velvet stof – Donkergrijs

Donkergrijs velvet stof is een stof gemaakt van 93% Polyester en 7% Elasthan. Deze stof wort ook wel fluweel of velours genoemd. Deze stof wordt vaak gebruikt voor het maken van kleding voor feesten en evenementen. Ook is deze stof geschikt voor het bekleden van meubels en stoelen. Door de glanzende uitstraling van deze stof kunt u hem ook goed gebruiken als decoratiestof. Doordat fluweel lichtelijk van kleur kan veranderen op het moment dat u er met uw hand overheen gaat is het belangrijk dat u de patroondelen van deze stof altijd in dezelfde richting legt tijdens het naaien. Bij Stofoprol.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan velvet stoffen. Deze stof wordt geleverd op standaard rollen van 10 of 30 meter lengte. Deze stof heeft een breedte van 165cm en een gewicht van 250 gram per m2.

Velvet stof bestellen

Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur velvet stof bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat velvet de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

Wasadvies

U kunt deze stof het beste koud wassen op 30 graden. Deze stof kunt u het beste hangend laten drogen en mag u niet strijken.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Extra informatie

Rollengte

30m, 10m

Kleur

Donkergrijs

Toepassingen

Decoratie & Aankleding, Feesten, Kleding

Type stof

Decoratiestoffen, Kledingstoffen, Meubelstoffen

Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.