Verduisterende stof – Bruin

0 out of 5

Vanaf: 79,50

  • Kwaliteit: 100% Polyester
  • Stretch: Nee
  • Gewicht: 220 gram per m2
  • Breedte: 150cm
Wissen

Beschrijving

Verduisterende stof – Bruin

Bruine black-out verduisterende stof is een stof gemaakt van 100% polyester. De stof kunt u gebruiken voor het maken van gordijnen. Door de speciale voering op de achterkant wordt deze stof vaak gebruikt om een kamer te verduisteren. Door deze voering kunt u al het licht van buitenaf tegengehouden. Black-out stof is uitermate geschikt voor het verduisteren van slaapkamers, hotelkamers en thuisbioscopen. Black-out stof is ook geluidsabsorberend en hiernaast heeft het ook isolerende eigenschappen, waardoor het voelt alsof de kamer volledig afgesloten is van de buitenwereld. Bij Stofoprol.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan black-out stoffen. Deze stof wordt geleverd op standaard rollen van 10 of 30 meter. Deze stof heeft een breedte van 150cm en een gewicht van 220 gram per m2.

Verduisterende stof bestellen

Bij Stofoprol.nl kunt u gemakkelijk en snel de door uw gewenste kleur black-out stof bestellen. Mocht u nog niet helemaal zeker zijn dat black-out de stof is waar u naar op zoek bent of wilt u de kleur eerst goed bekijken? Dan kunt u bij Stofoprol.nl eerst gratis een staaltje aanvragen. U zult vervolgens een proefstukje van ons ontvangen, waarna u een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

Wasadvies

U kunt deze stof het beste koud wassen op 30 graden. Deze stof kunt u het beste hangend laten drogen en mag u niet strijken.

Advies nodig?

Voor meer informatie over deze stof kunt u altijd onze klantenservice mailen of bellen. Via de mail zal u binnen enkele uren een reactie van ons ontvangen. Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook kunt u op onze website de optie ‘ik weet niet welke stof ik zoek‘ aanklikken. Hier kunt u vervolgens aangeven waar u een stof voor wilt gaan gebruiken, zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Extra informatie

Rollengte

30m, 10m

Kleur

Bruin

Toepassingen

Gordijn, Interieur

Type stof

Gordijnstoffen, Interieurstoffen

Bij stofoprol kunt u van de stof op deze pagina desgewenst eerst een staaltje aanvragen. Dit staaltje is gratis en helpt u om een juiste beslissing te nemen.

Via de knop hierboven “STAALTJE VAN STOF BESTELLEN” plaatst u de door u gewenste kleur en rollengte in een verlanglijst en ziet u een tweetal meldingen.

  • Melding 1 geeft aan dat uw verzoek toegevoegd is aan uw lijst
  • Melding 2 geeft aan uw lijst te bekijken

Mocht het niet duidelijk zijn of u heeft advies nodig, schroom niet onze klantenservice te mailen of bellen.