Brandvertragende stof

Bij stofoprol.nl vind u een groot aanbod aan brandvertragende stoffen. Op dit moment hebben wij meerdere soorten brandvertragende stoffen in ons assortiment. Bij ons vind u de volgende brandvertragende stoffen:

  • Brandvertragende terlenka stof – 300cm breed
  • Cartenza
  • Southend

Onze brandvertragende terlenka wordt vaak gebruikt voor het afscheiden van ruimtes, voor wandbekleding, tafelkleden, decoratie of op beurzen en evenementen. Zo zult u deze stof ook tegenkomen in theaters en bioscopen. Onze Cartenza en Southend stoffen zijn met name geschikt voor outdoortoepassingen. Zo kunt u deze stoffen goed gebruiken als zonwering, maar ook voor het maken van kussens, loungekussens of meubelbekleding.

Brandvertragende stof op rol

Wij leveren onze stoffen altijd op hele rollen. Hierdoor kunnen wij onze stoffen tegen een lage prijs aanbieden, waardoor wij ook een lage meterprijs voor onze stoffen kunnen hanteren. Voor de rollengtes die wij aanbieden, het gewicht van de stof en de breedte kunt u het beste op 1 van de verschillende stoffen klikken. Wij leveren onze stoffen eigenlijk alleen in effen kleuren. Bent u op zoek naar een bepaalde kleur, maar staat deze er niet tussen? Laat ons het dan weten, zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen doen.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig welke stof u het beste kunt gebruiken? Dan staat onze klantenservice altijd klaar om te helpen. U kunt ons op werkdagen bereiken op 085-1124329. Ook kunt u ons contactformulier invullen, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. Ook kunt u ons nog bereiken via de livechat op onze website. Hierbij zal een van onze medewerkers u altijd snel te woord staan om uw vragen te beantwoorden. Wilt u graag eerst een stof zien of voelen? Dan kunt u bij ons uiteraard eerst gratis stalen aanvragen. Als u op een kleur van een bepaalde stof klikt, kunt u gratis een staaltje van deze stof aanvragen.

Filter